Dit is een niet commercieel project en daarom vind je geen advertenties op deze site. We zijn niet van plan om een stukje van je scherm aan adverteerders te verkopen omdat het nu eenmaal jouw scherm is! En dat houden we zo. Jij hebt er tenslotte voor betaald! We hebben dus ook geen enkele rede om je profiel of je content te bekijken en op deze site draait dus geen software die dat screent en advertenties op je target.
Er is ook geen software die “mensen die je misschien kent” op je scherm tovert. Als je mensen wilt ontmoeten moet je ze zelf zoeken. Daarvoor hebben we een prachtige zoekmachine.

We doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat ook andere partijen je profiel en content niet kunnen screenen. De site is goed beveiligd en hij draait op de beste servers op een goed beveiligde locatie. Jouw privacy is ons veel waard.

Natuurlijk willen we niet dat er misbruik gemaakt wordt van de site en als dat toch mocht gebeuren, dan vind je bij elke tweet of profiel een knop om misbruik te melden. Wij bekijken dan welke maatregelen we moeten treffen.

Tot slot is het aan de jou om er voor te zorgen dat je de zichtbarheid van je profiel goed aan geeft in je voorkeuren en bij elke tweet die je plaatst.

 

Share Button